nmr
centre
 

RITUALS / MASSATGE

Sensacions originals que us transportaran a un profund estat de relaxació.De les aigües termals i marines,dels olis essencials, dels extractes vegetals i dels més insòlits principis actius, sorgeixen tractaments holístics que faran de la vostra estada al centre una experiència única.
 

 

 • Massatge a la carta-aroma massage
  Lluny queda l´estrés quan s´estimulen els sentits a través del tacte.Deixa´t seduïr per la nostra varietat de néctars aromàtics combinats al teu gust amb bàlsam de mango o amb oli d´amarant.Més enllà de les sensacions físiques,et trobaràs en un estat de repòs i equilibri absolut.
  Durada:30 min. / 45 min. / 1 hora.

 

 • Citrus Supreme-dosis d´energia i suavitat
  Banya el teu cos en la més alta concentració de vitamina C, té verd i oli de rosa mosqueta.Poderós tractament corporal anti-oxidant ideal per preparar i reparar el teixit abans i després de l´exposició solar.L´efecte reparador de la vitamina, frena els signes d´envelliment prematur i aporta els elements necessaris per a una correcta nutrició cel.lular.
  Durada:1 hora 15min.

 

 • Chakra Stone Massage-benestar pel cos, carícia per l´ànima
  En una perfecta fusió entre tradició i innovació, les pedres làviques es combinen amb el massatge ayurvèdic, eliminant tensions del cos i la ment amb un extraordinari efecte harmonitzant i reequilibrant.
  Durada:1h.15min.

 

 • Chocolat Massage-l´irresistible
  Autèntica inmersió en cacau especialment gratificant amb efecte relaxant i endorfínic que et farà estar de bon humor.Dolça carícia d´hidratació i nutrició acompanyada d´alta dosi de singular benestar.
  Durada:1h. 15min.

 

 • Bamboo Scrub-l´exotisme del bambú
  Efectiu i delicat exfoliant corporal que actúa a través de micro-partícules de bambú, purificant i eliminant impureses de la superfície cutànea.El massatge combinat amb canya de bambú és ideal per descontracturar la musculatura i altament recomanable pels amants de l´esport.
  Durada:1h.15min.

 

 • Honey Scrub-dolça mel
  Suaus partícules de mel cristal.litzada que exfolien sutilment el cos.El tractament es transforma en un bany pur d´intensitat i nutrició deixant la pell irresistiblement sedosa.
  Durada:1h. 15min.

 

 • Alleugerint el pas- és hora de descansar
  A pas lleuger és un tractament defatigant de cames basat en la crioteràpia que aconseguim amb l´aplicació d´un gel refrescant d´extractes de plantes que genera una sensació local de fred.Descongestiona les cames cansades, millorant la circulació de retorn, proporcionant lleugeresa.
  Durada:45 min.

 

 • Carícia Maternal-tendra delicadesa
  Un delicat tractament dissenyat per aquest moment en el què consentir-se una mica és un regal, ja que es centra en les necessitats de la futura mare.Sutils manipulacions amb olis calmants alleugereixen les cames.Altres zones com el ventre, caderes i cames són tractades amb mantegues naturals per donar elasticitat a la pell.El tractament maternal et mima al màxim; inclou un facial hidratant de la cara i un massatge a la zona cervical,per fer d´aquest moment encara més especial.
  Durada:1h.15min.

 

 • Magnetic Ritual-la màgia del diamant
  La més luxosa de les experiències que contraresta la polució electromagnètica i l´estrés diari.Iniciem amb l´harmonització dels "chakras"amb pedres semi-precioses i seguim amb l´aplicació d´un fang lluminós de pols de diamant.Les propietats magnètiques es veuen potenciades amb un massatge que activa l´energia vital i suavitza la tensió acumulada.Aquesta combinació es converteix en un tractament únic per a ocasions especials.
  Durada:1h.30min.


 

Centre d'estètica Nùria Mont-ros - Carrer Ample, 2 - La Bisbal d'Empordà, Girona. Tel. 972 64 50 99 - nuriamont_ros@yahoo.es